Wil jij je webwinkel laten groeien zonder extra investering? Dat kan!

DutchHouseOfBrands biedt nu voor een geselecteerd aantal retailers de mogelijkheid tot dropshipping.
Wil jij een van deze geselecteerde retailers worden? Dit kan al na 3 afgeronde bestellingen uit onze webshop!

Dropshipping is een vorm van verkoop waarbij je producten die worden verkocht in jouw webwinkel, direct laat uitleveren door de DutchHouseOfBrands.  Dit is al mogelijk met 60% van onze collectie waarbij iedere drie maanden de collectie wordt aangevuld met nieuwe items of seizoensgebonden artikelen.

DutchHouseOfBrands verpakt jouw bestelling in een blanco doos, voorziet deze van een adresetiket met je bedrijfsnaam en pakbon en zorgt voor verzending met een van onze transporteurs.

Bestellen gaat heel eenvoudig;

 1. Log in op je B2B account
 2. Selecteer je artikel en plaats deze in de winkelmand
 3. Voer de verzendgegevens van de klant in
 4. Kies verzendmethode
 5. Controleer je bestelling
 6. Reken je bestelling af
 7. Ontvangst e-mail ter bevestiging met het track & trace nummer

Voordelen:

 • Hoge marges
 • Bestellen per product
 • Geen investering in voorraad
 • Levering binnen 3 werkdagen
 • Direct je omzet in handen

Van onze retailers vragen wij een verzorgde webshop welke minimaal 6 maanden economisch actief is en handelt in interieurinrichting in kleinmeubelen of woondecoratie. Daarnaast is het belangrijk dat de merkidentiteit van jouw onderneming goed aansluit bij die van DutchHouseOfBrands en je webshop actief is in Nederland, België of Duitsland.

Denk jij dat jouw bedrijf hieraan voldoet en heb je drie bestellingen voltooid ? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier op onze website en start met het online verkopen van onze collectie.

Wil je liever ons volledige assortiment inkopen? selecteer deze mogelijkheid tijdens je inschrijving of laat je account omzetten.

Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen dan horen we graag van je! Je kunt ons bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 0593-566428 of stuur ons een e-mail op info@dutchhouseofbrands.nl